Covor Reflexoterapeutic

Stoc Epuizat Covor Reflexoterapeutic

Certificari

Un vechi proverb chinezesc spune că „surâsul vine de la picioare” şi analizând beneficiile extraordinare pe care reflexoterapia le are asupra întregii stări de sănătate a oamenilor, nu putem decât confirma ceea ce chinezii ştiu de mii de ani.


Aproximativ 94% din totalul terminaţiilor nervoase care corespund fiecărui organ al corpului uman sunt dispuse pe suprafaţa tălpilor picioarelor, iar reflexoterapia este o tehnică specială de masaj al acestor terminaţii nervoase, procedeu care are drept scop redobândirea stării de sănătate.


După unii istorici, practicarea reflexoterapiei își are originile în timpuri îndepărtate, știinta fiind descoperită acum 5000 de ani în China. În acest sens, au fost descoperite dovezi în urma săpăturilor arheologice, din zone precum Egipt, India, Japonia și China.  


Medicii din timpuri străvechi au descoperit că acționând asupra anumitor puncte reflexogene din talpă și palmă pot vindeca întregul organism uman. Apoi, tehnica a fost preluată și îmbunătățită din generație în generație până în zilele noastre.


Reflexoterapia folosește energiile subtile pentru a echilibra și armoniza organismul uman. Ceea ce se întâmplă în corp este reflectat în punctele reflexogene din talpă și palmă. Întotdeauna o atingere aduce după sine o reacție în organism.


Reacțiile apărute în urma apăsării unui punct reflexogen pot fi de la senzații fizice până la sau emoții puternice. Acestea din urmă apar în așa numitul "proces de autovindecare".


Organismul uman are capacitatea de a se autovindeca. Atunci când un pacient acuză stări de stres, oboseală sau diverse boli, înseamnă că organismul său este în dezechilibru, căile prin care curge energia vitală fiind obturate. Aceste blocaje apar din cauze diverse cum ar fi stresul, alimentația neadecvată, stilul de viață nesănătos, relațiile interpersonale dizarmonioase, etc.


Atunci când energia traversează aceste canale liber, fără blocaje, organismul uman este sănătos şi se află într-o stare de echilibru. Terminaţiile meridianelor energetice sunt localizate în punctele reflexogene din palmă şi talpă.


Reflexoterapia prin masarea tălpilor


Reflexoterapia prin masaj în talpa piciorului este o ştiinţă alternativă care se ocupă cu acţionarea asupra punctelor de reflex care corespund tuturor organelor şi sistemelor din organism. Masajul în talpă cu ajutorul covoraşului poate fi aplicat tuturor categoriilor de vârstă, având atât un scop de prevenţie, cât şi de tratare a unor afecţiuni acute sau cronice. Prin utlizarea covorașul reflexoterapeutic Eden Line se folosește propria greutate a persoanei pentru masarea zonelor reflexogene din talpă.


Pe parcursul unei şedinte (10 - 15 minute pe zi), pacientul va resimţi diverse senzaţii, de la relaxare până la o uşoară durere sau disconfort în zona tălpilor sau a picioarelor. Atunci când apăsarea punctelor din talpă are ca efect relaxarea, înseamnă că organele/ sistemele aferente funcţionează corespunzător. În caz contrar, rezultă că pacientul suferă de o anumită afecţiune sau dezechilibru.


Acţionându-se la anumite intervale de timp asupra punctelor critice din talpă, disconfortul şi/ sau durerea vor dispărea treptat, efectul fiind echilibrarea organului/ sistemului respectiv.


Dacă după prima utilizare a covoraşului nu resimţi disconfort sau durere, înseamnă că eşti sănătos şi corpul tău este într-o perfectă armonie.


Beneficiile utilizării covoraşului reflexoterapeutic:


- relaxarea mușchilor și țesuturilor,

- stimularea metabolismului celular,

- îmbunătăţirea/restabilirea mobilităţii articulaţiilor,

- îmbunătățirea circulației sanguine și fluxului limfatic,

- reducerea stresului şi anxietăţii,

- eliberarea toxinelor din organism,

- redarea energiei și bunei dispoziții,

- îmbunătăţirea activităţii cerebrale,

- ameliorarea durerilor de spate, de cap, musculare şi articulare,

- activarea şi sprijinirea mecanismelor de refacere a organismului,

- întărirea sistemul imunitar.

 

Dimensiuni: 40 x 180cm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Transport Gratuit

Livrarea produselor comandate se face in orice localitate din Romania prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier.

Pentru Comenzi: Suport 24/7

0773878154 

Certificat: CE, ROHS, ISO

  • Vizualizari: 6789
  • Cod produs: TeraMed
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
Produse vandute 1 buc
  • 199,00RON

Etichete: covor reflexoterapeutic, reflexoterapie, masaj, covor masaj, masaj talpi