Aparat Fizioterapie Tens D5B

-14% Aparat Fizioterapie Tens D5B

Plateste in Rate Egale fara Dobanda

Plateste in rate egale fara dobanda prin cardurile de cumparaturi online:
BCR, BRD Finance, Banca Transilvania, Alpha Bank, Card Avantaj (Credit EuropeBank) Garanti Bank.
Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati pagina modalitati de plata!

 

Certificari

Aparatul este recomandat pentru:


1.    Spondiloză, coxatroză, gonartroză, atroză de umăr, artoză periferică, osteofitoză calcaneană (pinten)
2.    Lombosciatică, discopatie, hernie de disc
3.    Tulburări de postură - cifoză, scolioză, lordoză
4.    Reumatism inflamator cronic - spondiloză anchilozantă, poliatrită reumatoidă, artrite reactive
5.    Reumatismul țesutului moale (abarticular) - periartrită scapulo-humerală, periatrită coxo-femurală, tendinite, bursite, sindroame dureroase miofasciale și musculoligamentare
6.    Recuperare post-traumatică și post-imobilizare la pat
7.    Sechele post-traumatice - după entorse, luxații, fracturi
8.    Sechele neurologice - pareze, paralizii, sechele post-accident vascular, hemipareză, hemiplegie, scleroză în placi, boala Parkinson
9.    Dureri, crampe musculare
10.  Nevralgii, cefalee
11.  Oboseală, stres, insomnie, agitație, depresie
12.  Surplus de kilograme
13.  Vergeturi
14.  Celulită edematoasă, fibroasă, mixtă


Este un aparat ce dispune de un meniu usor de inteles, cu afisaj si sinteza vocala in limba romana, ceea ce il face usor de folosit.

Puteti cere scheme de tratament personalizate pentru afectiunile dvs de la specialistii nostri in FizioKinetoterapie.


Caracteristicile Produsului:


* Având la bază diversitatea de canale principale și auxiliare ale corpului, sunt alese multiple tipuri de unde biologice optimizate pentru a acționa asupra corpului cu o tehnologie computerizată modernă pentru a drena canalele principale și colaterale, pentru a regla echilibrul yin și yang din corp, pentru a activa circulația sangvină, pentru a disipa staza sangvină, pentru a sprijini energia sănătoasă și pentru a îndepărta suferința.


* Stimulează acupunctura și moxibustia a TCM precum și diferitele tipuri de masaj, apăsări, ciupituri etc, pentru a relaxa mușchii și articulațiile, pentru a activa circulația sangvină, astfel îndepărtând rapid oboseala și recuperând funcțiile corporale.


* Combină terapia fizică cu terapia medicamentoasă. Undele biologice alternante între doi electrozi poate extinde porii, ceea ce reprezintă un avantaj  în infiltrarea de medicamente. Căldura cu infraroșu radiată din banda de tratament termic poate activa mișcarea termică a moleculelor din medicamente și a ionizării ionilor din medicamente, precum și rapida infiltrare a ionilor în centrul infecției din corp, pentru a-și atinge scopul medicamentos. Are dublă funcție și dublă eficiență.


* Modulație automată cu frecvență medie și scăzută. Modulația automată cu frecvență medie și scăzută poate evita oboseala corpului uman, cauzată prin frecvență unică, iar efectul curativ este mult mai persistent și mai stabil.


* Tratament personalizat. Aparatul are multiple tipuri de sloturi, două sloturi pentru electroterapie, două sloturi pentru termoterapie, și poate fi utilizat pentru diferite zone ale corpului, sau două persoane pot utiliza aparatul în același timp. Pot fi făcute multe alegeri pentru diferite părți ale corpului sau afecțiuni, iar tratamentul potrivit poate fi implementat


* Eficiență stabilă. Cu design electric digital de ultimă oră, este foarte sigur și conferă eficiență de durată


* Multi-funcțional. Are o varietate de funcții, de programe, nu numai că vindecă bolile obișnuite, dar poate menține sănătatea fizică după conectare


Furnituri generale:


* Aparatul principal. 1 bucată
* Centură cu infraroșu pentru termoterapie. 1buc
* Pad cu electrozi 4x6. 2 perechi

* Electrozi adezivi dim: 5x5cm - 2 perechi

* Electrozi adezici dim: 7x11cm - 2 perechi

* Electrod medicinal. 1 pereche
* Cablu cu 2 pini. 2 bucati
* Manual de funcționare in limba romana. 1 exemplar
* Papuci pentru masaj. 1 pereche


Specificatii tehnice:


1. Frecvență medie a pulsului: 1-5KHz
2. Frecvență scăzută a pulsului: Unitate centrală cu alternare automată, modulare cu multiple unități, 0.1-200Hz
3. Tensiune de ieșire 50-100Vp-p, consecutivă, reglabiă
4. Alimentarea la rețea AC220V/50Hz:40VA
5. Tipul de securitate Dispozitiv medical de tip BF clasa II
6. Temperatura ambientală de utilizare 5℃—+40℃
7. Durată lungă de viață 10 ani


Atentie:


* În timpul tratamentului, nu atingeți cu mâna accesoriile dispozitivului.
* Atunci când sunt schimbate modulele de tratament, reglați intensitatea la „0”, apoi o resetați în momentul utilizării.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Tratamente pentru afectiunile cotului: Aceste scheme de tratament sunt efectuate de FizioKinetoterapeutii Centrului de Recuperare TeraMed.

Artrita Reumatoida, Bursite, , Artroza, Entorse, Luxatii. 

Sesiuni de tratament – intre 10 – 15 sedinte zilnice, una / zi dimineata, se pot prelungi pana la 18 – 22 sedinte daca nu se estompeaza sau nu dispare durerea, 6-7 sesiuni pe an . 

Sedintele se reiau intre sesiunile recomandate  daca mai apar manifestari de durere, rigiditate articulara sau ligamentara (cotul nu se misca in flexie sau extensie  fara durere sau miscarile sunt limitate fara amplitudine maxima ) si se stopeaza cand dispare durerea si creste mobilitatea cotului. 

Tipuri de tratament – Masaj – 10 minute, Tens – 10 minute si  Articulatii – 10 minute, in combinatie cu termoterapia ( Manseta se aplica pe cot  si se fixeaza cu banda elastica din cutia aparatului – 30 minute cu frecventa cea mai mare )

Tendinite (  cunoscute ca epicondilita laterala sau cotul tenismenului si epicondilita mediala sau cotul jucatorului de golf ) – in poza avem un caz de epicondilita laterala, pentru epicondilita mediala electrozii se ataseaza in stanga si dreapta cotului.

Sesiuni de tratament – intre 10 – 18 sedinte zilnice, una / zi dimineata, se pot prelungi pana la maxim 24 sedinte in cazul  in care nu se amelioreaza sau nu dispare durerea . 

Sedintele se reiau daca mai apar manifestari de durere, rigiditate articulara sau ligamentara (cotul nu se misca in flexie sau extensie  fara durere sau miscarile sunt limitate fara amplitudine maxima ) si se opresc cand dispare durerea si creste mobilitatea cotului. Nu se recomanda mai mult de 3- 4 sesiuni pe an.

Tipuri de tratament – Masaj – 10 minute, Tens – 10 minute,  Articulatii – 10 minute, in combinatie cu Termoterapia ( Manseta se aplica pe cot  si se fixeaza cu banda elastica din cutia aparatului – 30 minute cu frecventa cea mai mare )

 

Interzis 

 • pozitionarea electrozilor altfel decat in imagini,
 • intensitatea curentilor mai mare decat o suportati,
 • aplicarea electrozilor de la alte aparate similare in acelasi fel – riscul de a va imbolnavi mai grav este crescut
 • folosirea oricarei forme de tratament cu acest tip de aparat in cazuri oncologice, la pacientii cu implanturi metalice, femei insarcinate, fracturi neconsolidate.

Tratamente pentru afectiunile umarului: Aceste scheme de tratament sunt efectuate de FizioKinetoterapeutii Centrului de Recuperare TeraMed.
 

Tendinita, Ruptura de tendon, Leziuni ale cartilajelor, Luxatia umarului, Entorsa umarului, Artrita septica , Bursita, Capsulita adeziva, Ruptura de cartilaj.

Sesiuni de tratament – intre 10 – 15 sedinte zilnice, una / zi dimineata  6-7 sesiuni pe an. Sedintele se reiau daca mai apar manifestari de durere, rigiditate articulara sau ligamentara ( umarul nu se misca in toate directiile fara durere sau miscarile sunt limitate fara amplitudine maxima ) si se stopeaza cand dispare durerea si creste mobilitatea umarului. 

Tipuri de tratament – Masaj – 10 minute, Tens – 10 minute si  Articulatii – 10 minute, in combinatie cu Termoterapia ( Manseta se aplica pe umar si se fixeaza cu banda elastica din cutia aparatului  - 30 minute cu frecventa cea mai mare ).

 

Spondilita ankilozanta, Artrita reumatoida, Periartrita scapulohumerala ( PSH ) , Polimialgia reumatica, Fracturi operate / neoperate.

Sesiuni de tratament – intre 18 – 24 de sedinte zilnice, una dimineata si una seara 7- 8 sesiuni pe an. Sedintele se opresc daca scade durerea si apare mobilitatea umarului inainte de cele 18 sau 24 sedinte. 

Daca durerea nu se reduce dupa primele 7- 8 zile ( sau creste dupa primele 3-4 zile de tratament fizioterapic )  se opresc toate procedurile si se adreseaza medicului reumatolog pentru instituirea medicatiei antiinflamatoare de urgenta. In cazul fracturilor de humerus sau clavicula procedurile se incep post operator dupa 18- 20 zile de la data operatiei sau la 10 – 15 zile dupa ce s-au scos firele de sutura ori bandajul gipsat.

Tipuri de tratament – Masaj – 10 minute, Tens – 10 minute, Neurologic10- minute si  Articulatii – 10 minute, in combinatie cu Termoterapia ( Manseta se aplica pe umar si se fixeaza cu banda elastica din cutia aparatului  - 30 / 40  minute cu frecventa cea mai mare )

Alte afectiuni ca infarctul miocardic, cancerul pulmonar, scleroza multipla sau zona zoster pot da dureri in zona umarului ( artralgii ) fara a avea o afectiune a umarului certa.  
 

Interzis 

 • pozitionarea electrozilor altfel decat in imagini,
 • intensitatea curentilor mai mare decat o suportati,
 • aplicarea electrozilor de la alte aparate similare in acelasi fel – riscul de a va imbolnavi mai grav este crescut
 • folosirea oricarei forme de tratament cu acest tip de aparat in cazuri oncologice, la pacientii cu implanturi metalice, femei insarcinate, fracturi neconsolidate

Tratamente pentru afectiunile coloanei cervicale: Aceste scheme de tratament sunt efectuate de FizioKinetoterapeutii Centrului de Recuperare TeraMed.

Hernie de disc, Spondiloza , Torticolis, Contracturi musculare  datorite pozitiilor vicioase, Hiperlordoza ( supraarcuirea coloanei spre inainte ) Rectitudine cervicala ( pierderea lordozei – curbura specifica - si indreptarea coloanei cervicale ) Artrita Reumatoida

Sesiuni de tratament – intre 15 – 22 sedinte zilnice / una dimineata, una seara, 5- 6 sesiuni pe an , se mai poate repeta cu 4-5 sedinte atunci cand reapare durerea, dar nu mai mult, va expuneti la risc de rupturi ligamentare, tendinoase sau discale

Tipuri de tratament – Masaj – 10 minute, Tens – 10 minute, Articulatii – 10 minute.

Osteoartrita, Ostemielita ( infectie sau inflamatie a vertebrelor ) , Artrita reumatoida, Spondilita ankilozanta.

Sesiuni de tratament – intre 10– 18 sedinte zilnice / una dimineata, una seara, 7- 8 sesiuni pe an , se mai poate repeta cu 6-7 sedinte atunci cand reapare durerea, dar nu mai mult, va expuneti la risc de rupturi ligamentare, tendinoase sau discale

Tipuri de tratament – Masaj – 10 minute, Tens – 10 minute, Neurologic– 10 minute

De retinut – pe langa tratamentul fizioterapic se evita frigul , efortul fizic deosebit si postura vicioasa  de lucru sau sezand

Interzis 

 • -    pozitionarea electrozilor altfel decat in imagini,
 • -    intensitatea curentilor mai mare decat o suportati,
 • -    aplicarea electrozilor de la alte aparate similare in acelasi fel – riscul de a va imbolnavi mai grav este crescut
 • -    folosirea oricarei forme de tratament cu acest tip de aparat in cazuri oncologice, la pacientii cu implanturi metalice, femei insarcinate, fracturi neconsolidate

Tratamente pentru afectiunile coloanei vertebrale toracale: Aceste scheme de tratament sunt efectuate de FizioKinetoterapeutii Centrului de Recuperare TeraMed.

Spondilita ankilozanta, Discopatie toracala , Cifoza, Scolioza, Torticolis, Artrita Reumatoida, Artroza, Rupturi ligamentare sau tendinoase , Hernie de disc toracal, Spondiloza.

Sesiuni de tratament – intre 15 – 22 de sedinte zilnice, una dimineata si una seara 8-9 sesiuni pe an. Sedintele se opresc daca scade durerea si apare mobilitatea coloanei inainte de cele 15 sau 22 sedinte.

Daca durerea nu se reduce dupa primele 7- 8 zile ( sau creste dupa primele 3-4 zile de tratament fizioterapic )  se opresc toate procedurile si se adreseaza medicului reumatolog pentru instituirea medicatiei antiinflamatoare de urgenta.

In cazul herniilor, scoliozelor sau cifozelor  operate se incep procedurile fizioterapice post operator dupa 18- 20 zile de la data operatiei sau la 10 – 15 zile dupa ce s-au scos firele de sutura.

Tipuri de tratament – Masaj – 10 minute, Tens – 10 minute, Articulatii – 10 minute, Neurologic 10 minute

Interzis 

 • -    pozitionarea electrozilor altfel decat in imagini,
 • -    intensitatea curentilor mai mare decat o suportati,
 • -    aplicarea electrozilor de la alte aparate similare in acelasi fel – riscul de a va imbolnavi mai grav este crescut
 • -    folosirea oricarei forme de tratament cu acest tip de aparat in cazuri oncologice, la pacientii cu implanturi metalice, femei insarcinate, fracturi neconsolidate

Tratamente pentru afectiunile coloanei lombare: Aceste scheme de tratament sunt efectuate de FizioKinetoterapeutii Centrului de Recuperare TeraMed.

Spondilita anchilozanta, Spondilita enteropatica, Poliartrita reumatoida, Poliartrita psoriazica, sindromul Reiter-Fiessinger-Leroy, Hernie de disc, Spondiloza, Discartroza, Scolioza, Cifoza, Hiperlordoza, Lombosciatica, Spondilolistezis, Torticolis, Discopatie

Sesiuni de tratament – intre 18 – 24 de sedinte zilnice, una dimineata si una seara 8-9 sesiuni pe an. Sedintele se opresc daca scade durerea si apare mobilitatea coloanei inainte de cele 18 sau 24 sedinte. Daca durerea nu se reduce dupa primele 7- 8 zile ( sau creste dupa primele 3-4 zile de tratament fizioterapic )  se opresc toate procedurile si se adreseaza medicului reumatolog pentru instituirea medicatiei antiinflamatoare de urgenta. In cazul herniilor, scoliozelor sau cifozelor  operate se incep procedurile fizioterapice post operator dupa 18- 20 zile de la data operatiei sau la 10 – 15 zile dupa ce s-au scos firele de sutura.

Tipuri de tratament – Masaj – 10 minute, Tens – 10 minute, Articulatii – 10 minute, Neurologic 10 minute

Asigurati-va ca durerile din zona provin dintr-o cauza a regiunii lombare, nu confundati cu durerile iradiante date de o colica renala, prezenta unui edem, problem oncologice, etc – consultati medicul inainte de procedurile sugerate aici

Interzis 

 • -    pozitionarea electrozilor altfel decat in imagini,
 • -    intensitatea curentilor mai mare decat o suportati,
 • -    aplicarea electrozilor de la alte aparate similare in acelasi fel – riscul de a va imbolnavi mai grav este crescut
 • -    folosirea oricarei forme de tratament cu acest tip de aparat in cazuri oncologice, la pacientii cu implanturi metalice, femei insarcinate, fracturi neconsolidate

Tratamente pentru afectiunile genunchiului: Aceste scheme de tratament sunt efectuate de FizioKinetoterapeutii Centrului de Recuperare TeraMed.

 

Gonartroza, Condromalacia rotuliana, Boala Osgood- Schlatter, Osteoartrita, Bursita, Artrita reumatoida, Guta, Tendonita patelara, Tendinita iliotibiala, Osteochondrita disecanta, Fracturi, Leziunea meniscului sau a ligamentelor incrucisate

Sesiuni de tratament – intre 10 – 18 sedinte zilnice, una / zi dimineata si seara, se pot prelungi pana la maxim 22 sedinte in cazul  in care nu se amelioreaza sau nu dispare durerea . Sedintele se reiau daca mai apar manifestari de durere, rigiditate articulara sau ligamentara ( genuchiul nu se misca in flexie sau extensie  fara durere sau miscarile sunt limitate fara amplitudine maxima ) si se opresc cand dispare durerea si creste mobilitatea genuchiului. Nu se recomanda mai mult de 4- 5 sesiuni pe an.

Tipuri de tratament – Masaj – 10 minute, Tens – 10 minute,  Articulatii – 10 minute, in combinatie cu Termoterapia ( Manseta se aplica pe genuchi  si se fixeaza cu banda elastica din cutia aparatului – 30 minute cu frecventa cea mai mare )

Interzis 

 • -    pozitionarea electrozilor altfel decat in imagini,
 • -    intensitatea curentilor mai mare decat o suportati,
 • -    aplicarea electrozilor de la alte aparate similare in acelasi fel – riscul de a va imbolnavi mai grav este crescut
 • -    folosirea oricarei forme de tratament cu acest tip de aparat in cazuri oncologice, la pacientii cu implanturi metalice, femei insarcinate, fracturi neconsolidate

Tratamente pentru afectiunile articulatiei mainilor: Aceste scheme de tratament sunt efectuate de FizioKinetoterapeutii Centrului de Recuperare TeraMed.

 

Sindrom de tunel carpian:

Sesiuni de tratament – intre 10 - 18 sedinte zilnice, una /zi , dimineata , 3- 4 sesiuni pe an doar cand reapar durerile. Mai multe sesiuni / an duc la deteriorarea articulatiei 

Tipuri de tratament -  Neurologic – 10 minute, Articulatii 10 minute, Tens – 10 minute , ulterior la nevoie ( durere ), in combinatie cu Termoterapia ( manseta se aplica peste electrozi si se utilizeaza la intensitate maxima timp de 30 minute )  

Sindromul de canal carpian este frecvent asociat altor afectiuni, diabet zaharathipotiroidism, amiloidoza, boala renala, poliartrita reumatoidaalcoolism.

Boala Dupuytren:

Sesiuni  – intre 18  - 24 sedinte zilnice si la nevoie ( durere ) 2 sedinte /zi -, ulterior 7- 8 sesiuni pe an. Boala este progresiva si ireversibila,  se recomanda pauza de 10 – 15 de zile pauza intre sesiuni pentru ameliorarea durerilor si evitarea complicatiilor / sechelelor unei interventii chirurgicale

    Tipuri de tratament -  Neurologic – 10 minute, Articulatii 10 minute in combinatie cu Termoterapia – aplicarea mansetei peste electrozi la intensitate maxima 30 minute.

       Cea mai frecventa localizare este la nivelul palmei, dar mai este intalnita si la nivelul piciorului   numita si boala Ledderhose, sau penisului – boala Peyronie.

        Boala Ledderhose se manifesta sub forma unor noduli durerosi in talpa piciorului.

Artrita reumatoida:

  Sesiuni de tratament – intre 10 - 18 sedinte zilnice, una /zi , dimineata sau seara ,  5- 6 sesiuni pe an.    Mai multe sesiuni / an duc la deteriorarea articulatiei si cresterea gradului de inflamatie sau chiar necroza osoasa

Tipuri de tratament -  Neurologic – 10 minute, Articulatii 10 minute, Tens – 10 minute , in combinatie cu Termoterapia ( frecventa inalta – 30 minute )  , ulterior la nevoie ( durere ) intre sesiunile de tratament  - Articulatii -  10 minute si Neurologic 10 minute pana dispare durerea, 1- 3 zile. Boala nu poate fi vindecata ci doar ameliorata.

Artroza:

      Tratamentul este similar artritei reumatoide.

  Interzis 

 • -    pozitionarea electrozilor altfel decat in imagini,
 • -    intensitatea curentilor mai mare decat o suportati,
 • -    aplicarea electrozilor de la alte aparate similare in acelasi fel – riscul de a va imbolnavi mai grav este crescut
 • -    folosirea oricarei forme de tratament cu acest tip de aparat in cazuri oncologice, la pacientii cu implanturi metalice, femei insarcinate, fracturi neconsolidate

Transport Gratuit

Livrarea produselor comandate se face in orice localitate din Romania prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier.

Pentru Comenzi: Suport 24/7

0773878154 

Certificat: CE, ROHS, ISO

Specificatii

Aparatul de Fizioterapie Tens D5B este primul model de aparat ce are ca dotari, meniul, afisajul cat si sinteza vocala in limba romana.
8 Programe de tratament ( lombar, spate, picioare, articulatii, masaj, neurologic, tens, auto).

2 sloturi pentru termoterapie

2 sloturi pentru electroterapie

Ecranul LCD Color va ajuta sa urmariti functiile tratamentului ales, alternanta si intensitatea pulsatiilor, durata tratamentului si temperatura. Dupa terminarea tratamentului, aparatul se opreste in mod automat, comunicand sintagma " tratament incheiat".

Ghid sinteza vocala in limba romana.

 • Vizualizari: 91288
 • Cod produs: Tens D5B
 • Disponibilitate: 625
Produse vandute 375 buc
 • 1.049,00RON
 • 899,00RON

Etichete: aparat fizioterapie, aparat fizioterapie tens, aparat tens, aparat fizioterapie tens d5b, aparat tens d5b