Regulament Concurs " Sanatatea Conteaza"


(1) Organizatorul
Prezentul document a fost încheiat în formă autentică şi reprezintă Regulamentul oficial al concursului ”Sanatatea Conteaza” organizat de Emma Bright S.R.L. înregistrat la Registrul Comerţului sub dosar nr. J40/12744/2016 cod unic de înregistrare: 36575735 cu sediul social pe str. Vasile Lascar, nr 142, Bucuresti.

(2) Perioada de desfăşurare
Concursul se desfăşoară în perioada 21 septembrie - 21 octombrie 2017.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a opera modificări cu privire la perioada de desfăşurare a concursului, situaţie în care va face cunoscută orice modificare pe pagina de FaceBook a concursului:
https://www.facebook.com/TeraMedRomania

(3) Dreptul de participare
Orice persoană fizică, cu un cont pe reţeaua de socializare Facebook poate lua parte la concursul ”Sanatatea Conteaza”
Angajaţii, acţionarii Emma Bright SRL., precum şi rudele de gradul I ai celor numiţi anterior nu pot participa la acest concurs.

(4) Mecanismul Concursului.
Pentru a participa la concursul organizat de TeraMed este necesară parcurgerea următoarelor etape:

1 Dai un Like postarii in care se face referire la concursul „ Sanatatea Conteaza” pentru o sansa in tragerea la sorti

2. Comenteaza postarea in care se face referire la concursul „Sanatatea Conteaza” pentru 2 sanse de castig in tragerea la sorti

3. Da share postarii in care se face referire la concursul „Sanatatea Conteaza” in lista ta de prieteni pentru 3 sanse de castig al acestui aparat in tragerea la sort

Postul trebuie să fie public pentru a fi validat.
Fiecare persoană poate participa la concurs o singură dată. Mai multe share-uri nu sporesc şansele de câştig.

(5) Premiile
Este pus in concurs un singur premiu in valoare de 1500Ron

Premiul I: Aparata Fizioterapie cu Laser si Ultrasuntere Tens D50 in valoare de 1500Ron

Mai multe detalii despre produse:
https://teramed.ro/

(6) Desemnarea câştigătorilor
Vor fi 3 câştigători aleşi cu ajutorul programului de pe site-ul http://www.woobox.com/. Aceştia vor fi nevoiţi să îndeplinească condiţiile prevăzute de prezentul Regulament. În ipoteza în care se constată că persoana desemnată câştigătoare nu îndeplineşte criteriile de participare la concurs, această va fi exclusă şi va fi desemnată câştigătoare următoarea persoană din lista populată de programul mai sus specificat. Acelaşi mecanism se aplică şi în ipoteza în care, deşi a participat în mod valabil, unul dintre câştigători nu revendică premiul în termen de 14 zile, respectiv până în data de 4 noiembrie 2017.
Persoanele desemnate câştigătoare vor fi notificate prin intermediul reţelei de socializare Facebook, pe pagina ”TeraMedRomania” -
https://www.facebook.com/TeraMedRomania - şi printr-un mesaj privat pe aceeaşi reţea de socializare.
Aceştia vor fi anunţaţi pe 22 octombrie 2017 după ora 10:00.
Premiul se trimite catre castigator prin interemediul firmei de curierat: Fan Courier.

(7) Încetarea concursului
Prezentul concurs poate înceta numai în cazul producerii unui eveniment ce constituie, potrivit legii, forţă majoră, precum şi în cazul imposibilităţii obiective a Organizatorului, de a continuă prezentul concurs.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a exclude din concurs orice persoană care a întreprins sau care întreprinde orice acţiuni ce pot aduce prejudicii de imagine Organizatorului sau mărcilor înregistrate ale acestuia.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifică unilateral prezentul regulament, situaţie în care este obligat să informeze persoanele interesate prin republicarea să pe pagină de Facebook.