Despre TeraMed

Bine Ați Venit La TeraMed


Teramed este unul dintre cei mai importanti furnizori de aparatura de reabilitare si tehnica medicala la nivel international. Cu o cunoaștere a piețelor locale și o puternică prezență națională și internațională, inclusiv in Regatul Unit Al Marii Britanii si Romania, Teramed este si va rămâne partenerul fara egal in sporirea eficienței și rentabilității. Avem parteneriate puternice national si international și distribuim produse către: clinici private, terapeuți privați, autorități locale, magazine statice si magazine online, comercianți en gros si cu amănuntul, fizio-terapeuți, distribuitori internaționali si catre orice client din tara sau afara tarii.


Viitorul Tău Este Alaturi De TeraMed


• Gama De Produse Englezesti: Oferim una dintre cele mai mari game disponibile de produse, inclusiv mărci de frunte exclusiv englezești, disponibile numai prin noi; această gamă este în permanență actualizată pentru a răspunde nevoilor si cerintelor clientilor. 


• Ne Pasa: Recuperarea cu succes si satisfacerea cerintelor clientilor nostri este prioritatea noastră numarul 1. 


• Inovare: Punem la dispozitia clientilor aparatura medicala vest europeana, de cea mai buna calitate urmarind mereu sa ajutam si sa schimbam in bine viața clientilor nostri. 


• Calitate: Calitatea este o necesitate în domeniul medical iar compania noastra adera la cele mai înalte standarde de calitate. Cultura noastră organizațională stimulează auto-disciplina și îmbunătățirea continuă. 


• Clienții: Ne adaptăm la cerințele pieței ascultând și răspunzând la vocea clienților. 


• Integritate: Profesionalismul, buna etică și integritatea sunt fundamentul succesului nostru. 


• Partenerii Nostri: Apreciem talentele, ideile și experiențele unice ale partenerilor nostri atat la nivel national cat si international. 


• Mediu: Suntem sensibili la ecositem si implementam etica ecologică în toate procesele de lucru pentru a ne feri si proteja mediul. 


• Livrarea In România: Comenzile primite înainte de ora 16.00 de luni până vineri vor fi expediate în termen de 24 de ore pentru clienții noștri din România.


 • Livrare In Regatul Unit: Comenzile primite înainte de ora 16, de luni până vineri, vor fi expediate în termen de 24 de ore pentru clienții Britanici. Oferim un serviciu de livrare de neegalat de la centrele noastre de distribuție modern utilate, situate in Middlesbrough, 21 Crosscliff, TS8 9JJ. 


 • Echipa De Vânzări La Nivel Național: Avem o echipă de vânzări cu experiență la nivel național care vă oferă soluții personale, personalizate pe nevoile clientului, demonstrații, sfaturi și cele mai recente oferte speciale. 


 • Servicii Tehnice: Echipa noastră de ingineri de service este disponibilă pentru întreținere și reparații, plus multe alte servicii pe care le oferim clientilor nostri. Ne puteti contacta de Luni pana Vineri la: 0773.878.154 sau e-mail:office(at)teramed.ro. 


• Echipa De Asistență Clienți: Cu un personal la inaltime compania Teramed ofera servicii excepționale, de inalta calitate si etica profesionala tuturor clientilor Teramed. Ne angajăm ca si pe viitor să oferim clienților noștri cea mai bună experiență, satisfăcând toate cerințele de servicii și calitate a produselor. 


• Magazin Online: Urmărim continuu noi modalități de îmbunătățire a serviciilor destinate clienților nostri cat și a achiziționării de aparatura de ultima generatie si tehnologie, astfel încât să putem satisface nevoile celor mai pretentiosi clienți atat la nivel national cat si international. Pentru orice sugestii sau reclamatii vă rugăm să ne contactați la: 0773.878.154 și email office(at)teramed.ro 


• Valorile Noastre: Sprijinim si implementam valori fundamentale precum:- parteneriat, inovare, integritate si etica morala. Acestea valori proprii companiei noastre sunt împărțite în categorii specifice de comportament pentru a permite întregului personal prin eforturi de sustenabilitate si responsabilitate sa le implementeze la nivel de companie, valori ce se oglindesc in calitatea la care compania noastra isi ofera serviciile si opereaza la nivel international. 


 • Angajamentul Comunitar: aspirațiile noastre sunt derivate din etica noastră globală de lucru și sunt profund înrădăcinate în valorile noastre culturale, incercand sa sprijinim pe cat posibil comunitatea in care traim.