Aparat Fizioterapie cu Laser Tens D5

Stoc Epuizat Aparat Fizioterapie cu Laser Tens D5

Certificari

Aparatul este recomandat pentru:

1.    Spondiloză, coxatroză, gonartroză, atroză de umăr, artoză periferică, osteofitoză calcaneană (pinten)
2.    Lombosciatică, discopatie, hernie de disc
3.    Tulburări de postură - cifoză, scolioză, lordoză
4.    Reumatism inflamator cronic - spondiloză anchilozantă, poliatrită reumatoidă, artrite reactive
5.    Reumatismul țesutului moale (abarticular) - periartrită scapulo-humerală, periatrită coxo-femurală, tendinite, bursite, sindroame dureroase miofasciale și musculoligamentare
6.    Recuperare post-traumatică și post-imobilizare la pat
7.    Sechele post-traumatice - după entorse, luxații, fracturi
8.    Sechele neurologice - pareze, paralizii, sechele post-accident vascular, hemipareză, hemiplegie, scleroză în placi, boala Parkinson
9.    Dureri, crampe musculare
10.  Nevralgii, cefalee
11.  Oboseală, stres, insomnie, agitație, depresie
12.  Surplus de kilograme
13.  Vergeturi
14.  Celulită edematoasă, fibroasă, mixtă

Caracteristicile Produsului:

* Având la bază diversitatea de canale principale și auxiliare ale corpului, sunt alese multiple tipuri de unde biologice optimizate pentru a acționa asupra corpului cu o tehnologie computerizată modernă pentru a drena canalele principale și colaterale, pentru a regla echilibrul yin și yang din corp, pentru a activa circulația sangvină, pentru a disipa staza sangvină, pentru a sprijini energia sănătoasă și pentru a îndepărta suferința.
* Stimulează acupunctura și moxibustia a TCM precum și diferitele tipuri de masaj, apăsări, ciupituri etc, pentru a relaxa mușchii și articulațiile, pentru a activa circulația sangvină, astfel îndepărtând rapid oboseala și recuperând funcțiile corporale.
* Combină terapia fizică cu terapia medicamentoasă. Undele biologice alternante între doi electrozi poate extinde porii, ceea ce reprezintă un avantaj  în infiltrarea de medicamente. Căldura cu infraroșu radiată din banda de tratament termic poate activa mișcarea termică a moleculelor din medicamente și a ionizării ionilor din medicamente, precum și rapida infiltrare a ionilor în centrul infecției din corp, pentru a-și atinge scopul medicamentos. Are dublă funcție și dublă eficiență.
* Modulație automată cu frecvență medie și scăzută. Modulația automată cu frecvență medie și scăzută poate evita oboseala corpului uman, cauzată prin frecvență unică, iar efectul curativ este mult mai persistent și mai stabil.
* Tratament personalizat. Aparatul are multiple tipuri de sloturi, două sloturi pentru electroterapie, două sloturi pentru termoterapie, și poate fi utilizat pentru diferite zone ale corpului, sau două persoane pot utiliza aparatul în același timp. Pot fi făcute multe alegeri pentru diferite părți ale corpului sau afecțiuni, iar tratamentul potrivit poate fi implementat
* Eficiență stabilă. Cu design electric digital de ultimă oră, este foarte sigur și conferă eficiență de durată
* Multi-funcțional. Are o varietate de funcții, de programe, nu numai că vindecă bolile obișnuite, dar poate menține sănătatea fizică după conectare, fiind folosit cu setul de ventuze, papucii de masaj, electrozii pentru piept, electrozi pentru scăderea în greutate, precum și dispozitivul de masaj ocular.

Tipuri de tratament:

Tipurile de tratament precum și alegerea modulelor de setare conform diferitelor părți ale corpului și în funcție de afecțiuni. Semnale pentru impulsurile de tratament la diferite grade, respectiv efectuarea acupuncturii și moxibustiei TCM precum și efectuarea electroterapiei moderne. Detaliile sunt după cum urmează:
* Zona taliei și spatele: Adapatabil pentru tratamentul afecțiunilor din zona taliei și a spatelui, cum ar fi durerile musculare lombare, discopatie vertebrală lombară, luxația spatelui, etc.
*Brațe și picioare: Adaptabil pentru tratamentul afecțiunilor brațelor și a picioarelor, cum ar fi amorțirea acestora, varicoza picioarelor, etc.
* Articulații: Adaptabil pentru tratamentul afecțiunilor în articulații, cum ar fi artrita, atrita reumatoidă, afecțiunea retrogradă articulară, etc.
* Tălpile: Adaptabil pentru tratamentele aferente zonei călcâiului, cum ar fi hipertensiunea arterială, neurastenia, arteroscleroza, sindromul  trombozei cerebrale în perioadele climaterice, etc.
* Apăsările”: adaptabil pentru tratamentul fistulei și paraliziei.
* Presopunctura: Are efect curativ pentru diferite afecțiuni (cum ar fi durerile de cap, durerea din zona taliei și a extremităților inferioare, durerea intestinală și stomacală, etc), insomnia, hipertensiunea arterială, neurastenia, etc.
* Masaj: Adaptabil pentru scăderea în greutate, pentru înfrumusețarea facială, mărirea pieptului, starea generală de sănătate și micșorarea numărului de afecțiuni.
* Tratamentul cu laser: Utilizați o undă de 65 mm cu laser monocromatic de intensitate scăzută, pentru a vindeca zona nazală. Poate stimula cavitatea nazală a sistemului simpatic și parasimpatic, pentru a facilita expansiunea vasoconstricției nazale, astfel reflectându-se în circulația sangvina, cauzată de îmbunătățirea circulației sangvine la nivel sistemic sau intracranial.
* Complex: Integrează eficiența multiplă a masajului, apăsării, presopuncturii, a articulațiilor etc, și conferă funcțiile tratamentului și a stării generale de sănătate în diferite afecțiuni cronice și acute, adaptabile pentru acupunctură și moxibustie a TCM   

Furnituri generale:

* Aparatul principal.1 bucată
* Centură cu infraroșu pentru termoterapie.1set
* Pad cu electrozi. 3 perechi
* Electrozi adezivi 5x5. 3 perechi
* Electrod medicinal.1 pereche
* Cablu cu 2 pini.3 bucati
*Manual de funcționare.1 exemplar
* Papuci pentru masaj.1 pereche* Electrod pentru laser.1 bucată

Specificatii tehnice:

1. Frecvență medie a pulsului: 1-5KHz
2. Frecvență scăzută a pulsului: Unitate centrală cu alternare automată, modulare cu multiple unități, 0.1-200Hz
3. Tensiune de ieșire 50-100Vp-p, consecutivă, reglabiă
4. Alimentarea la rețea AC220V/50Hz:≦40VA
5. Tensiune pentru laser 1-5mw (reglabil)
6. Proporția instabilă a valorii de ieșire pentru laser St<10﹪
7. Tipul de securitate Dispozitiv medical de tip BF clasa II
8. Temperatura ambientală de utilizare 5℃—+40℃
9. Durată lungă de viață 10 ani

Atentie:

* În timpul tratamentului, nu atingeți cu mâna accesoriile dispozitivului.
* Atunci când sunt schimbate modulele de tratament, reglați intensitatea la „0”, apoi o resetați în momentul utilizării.

Certificat: CE, ROHS, ISO

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Transport Gratuit

Livrarea produselor comandate se face in orice localitate din Romania prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier.

Pentru Comenzi: Suport 24/7

0773878154 

Certificat: CE, ROHS, ISO

Specificatii

8 Programe de tratament ( spate si talie, picioare si maini, articulatii, talpi, pulsatii, presopunctura, masaj, complex).
2 sloturi pentru termoterapie
3 sloturi pentru electroterapie
1 slot pentru laser
1 buton pentru masajul ocular
Ecranul LCD Color va ajuta sa urmariti functiile tratamentului ales, alternanta si intensitatea pulsatiilor, durata tratamentului si temperatura. Dupa terminarea tratamentului, aparatul se opreste in mod automat, comunicand sintagma " tratament incheiat".
Voce ajutatoare

  • Vizualizari: 34259
  • Cod produs: D5
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
Produse vandute 253 buc
  • 900,00RON

Etichete: aparat fizioterapie, tens, fizioterapie, aparat, d5, teramed, aparat tens, aparat fizioterapie cu laser